FLOTTIELJE ZEILEN , KRISTAL HELDER WATER EN

EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ GRIEKENLAND

Flottielje zeilen in Griekenland 2019

vanuit Athene, Lefkas, Preveza en Corfu.

Flottielje zeilen is voor hen die wel ervaring hebben maar toch graag wat hulp willen bij kalamiteiten,aan en afmeren en houden van het sociale groepsgebeuren. Iedereen zeilt in zijn eigen tempo naar de afgesproken haven waar de flottielje leiding je opwacht.
Dus wel zelf zeilen maar zonder stress!

Griekenland is een perfect land om te zeilen, mede door de prachtige blauwe zee en de vaak goede winden van 4 a 5 Bft en meer dan 10 uur zon op een dag kun je in Griekenland een zeer geslaagde zeilvakantie hebben.

Flottielje zeilen is erg populair het houdt in dat je met twee of meerdere mensen een boot huurt en je aansluit bij een groep andere schepen onder begeleiding van een flottieljeleider die het gebied door en door kent.

Iedere morgen uitleg krijgt van de flottielje leiding over de vaarroute, de weersverwachting en leuke en idyllische baaitjes om tijdens de middagstop te lunchen en te zwemmen,de flottieljeleiding bied indien nodig hulp bij af-en aanmeren en is via marifoon altijd standby voor informatie of advies.In de namiddag worden iedere dag andere gezellige havenplaatje of baaitje aangedaan en s'avonds in de regel gezamelijk in uitstekende taverna's gegeten.

Uw voordeel is de gezelligheid van een groep en altijd te kunnen terug vallen op de Nederlandse flottieljebegeleiding en toch de vrijheid hoe en wat te doen tijdens de tocht.

De flottieljes zijn ook zeer geschikt voor zeilvakanties met kinderen.

Let op veelal word minimaal van 1 opvarende een vaarbewijs (ICC) verwacht, meer informatie hierover vind U op vaarinformatie vamex
of kom meezeilen op een van onze schitterende zeiljachten, meer info hierover vind U op en meezeilen

Twijfelt U of U voldoende ervaring hebt,neem dan contact met ons op om te overleggen.
Kies Uw zeiljacht op jachtverhuur en kom met ons flottielje zeilen in Griekenland.

Alle zeiljachten beschikken over voldoende zeekaarten en gidsen met uitgebreide beschrijving over het vaargebied en de haventjes.

Het Corfu- en Lefkasgebied met zijn bekende eilanden Corfu,Paxos,Anti-Paxos,Lefkas,Skorpio, Kastos,Kalamos,Meganisie,Ithaka,Kafalonie en Zakinthos is het zeilersparadijs van griekenland en voor ieder wat wils, ook voor gezinnen met kinderen.

Zie voor meer informatie over de te varen routes zie Corfu routes

of voor lefkas routes.

Verder zijn ook de gebieden rond Athene t.w. de argolische en saronische golf erg populair met de eilanden Aegina,Angistri,Vathi,Poros,Hydra,Dhokos en Spetses

Zie voor overzicht

Ook de Dokanesos is erg populair hier vind U o.a. Kos,Kalimnos,Leros,Patmos Arki,Lipso,Nisiros,Tilos,Simi en Rhodos dit gebied is voor de meer ervaren zeilers omdat hier in de regel in juli en augustus de meltemi wind vaak tussen de 5 a 7 bft. kan waaien

Zie voor overzicht en

Boek nu het zeiljacht van Uw keuze bij jachtverhuur en vaar nu voor 225 euro per week mee in onze gezellige flottieljes voor een zeilvakantie om nooit te vergeten.

Zeilen of Meezeilen, een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren! Nieuw, nu ook zeilen voor 50+, met of zonder zeilervaring!

Boek direkt het jacht van Uw keuze via ons online jacht zoekprogramma of op ons boekingsformulier want vol is vol !!

Is het zeiljacht van U keuze er niet bij mail ons dan Uw wensen op info@serko-sailing.nl

en wij zoeken binnen 24 uur het door U gewenste jacht en doen U vrijblijvend een offerte!

Flottielje zeilen, Jachtverhuur, Bootverhuur, Zeilinstructie, Hotel, Appartement,
Zeiljachten met schipper, Motorjachten met bemanning, Meezeilen en Transfers.

NauSYS iFrame test
 

Serko Sailing
Golfpark 183
8241 AE Lelystad
Tel. 06.13580567
KvK.39088158
email: info@serko-sailing.nl

© Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl