Warning: include_once(analyticstracking.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wwwserko/public_html/jachtverhuur en meezeilen spanje.php on line 57

Warning: include_once(): Failed opening 'analyticstracking.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home/wwwserko/public_html/jachtverhuur en meezeilen spanje.php on line 57


   GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ SPANJE


JACHTVERHUUR SPANJE 2018


MEEZEILEN SPANJE OP LUXE CATAMARAN

MET NEDERLANDSE BEMANNING

o.a. vanuit Grand Canaria, Costa Brava, Portimao, Sevilla, Marbella, Almeria, Mallorca, Allicante, Almeria, Marbella, Sevilla, Portimao, Tenerife, Zeilreizen rond de Canarische eilanden.

Algarve, Spaanse zuidkust en Middellandse Zee

We maken prachtige zeiltochten langs deze bijzondere kusten.
U kunt een week of langer meevaren. In 6 weken tijd varen we, in diverse etappes, langs de Algarve, langs de Spaanse Zuidkust, door de Straat van Gibraltar naar Mallorca.
De Algarve is het meest zuidelijke deel van Portugal, grenzend aan de Atlantische Oceaan. Het is een fascinerende afwisselende kuststreek met meer dan 3000 uren zon per jaar.
De Spaanse zuidkust staat vooral bekend om zijn toerisme, maar laat u verrassen! Het achterland is ook de moeite meer dan waard. Bezoek met ons Sevilla, Cadiz, Grenada en Ronda. Of geniet van de vele stranden, de uitgaansgelegenheden en de gezellige terrasjes. De heerlijke spaanse tapa's zijn overal verkrijgbaar!
De Balearen staan bekend om de schitterende natuur. Door het grote aantal zonne-uren groeien er talrijke bomen, planten, bloemen en kruiden. Mallorca, Menorca en Ibiza zijn schitterende eilanden om uw vakantie door te brengen.
Aan strand is op de Balearen ook zeker geen gebrek. Van enorme, toeristische stranden waar de toeristen zij aan zij liggen, tot kleine rustige strandjes in afgelegen baaien waar nudisme is toegestaan.
Naturistenreizen rond de Balearen
Geniet van het zeilen rond de Balearen tijdens onze naturistenreizen. Wij plannen deze reizen in juli en augustus. Er zijn veel ankerbaaien waar het mogelijk is om bloot te zwemmen, te snorkelen of gewoon lekker te ontspannen in de grote trampoline.
Een heel andere beleving dan in een hotel of een huisje. Tijdens het zeilen bent u dicht bij de natuur en het zeeleven. Het water bruist langs de rompen en heeft een rustgevend effect. U bezoekt meerdere eilanden en het uitzicht vanaf het schip op de eilanden is een bijzondere ervaring.
Met maximaal 6 gasten op onze catamaran is er ruimte en privacy genoeg voor iedereen. U beschikt over een 2-persoonshut met eigen douche en toilet.
Als u van plan bent om een auto te huren, dan is het leuk om een grot te bezoeken. Op Mallorca zijn er meer dan 800 maar helaas kunnen er slechts enkele bezichtigd worden.
De Cuevas del Drach is de bekendste grot van Mallorca want het is dan ook een echt adembenemend natuurwonder. Het is een van de grootste grotten ter wereld en door gebruik van bijzondere belichtingseffecten wordt voor een unieke sfeer gezorgd. Het hoogtepunt van uw bezoek is meteen een dieptepunt. Want helemaal beneden is rond het grootste ondergrondse meer ter wereld een amfitheater gebouwd, vanwaar u een indrukwekkende sound- en lightshow kunt gadeslaan.
Zeil mee langs deze bijzondere kusten met de diverse leuke plaatsjes, goed geoutilleerde havens en geniet van het heerlijke eten en drinken, zowel aan boord als aan de wal. Wij zijn graag uw reisleiders!
Prijs per week v.a. 695 euro per persoon

Ons programma voor 2017/2018 is als volgt:

Tot 31 maart: Zeilreizen rond de Canarische Eilanden.
1-4 t/m 13-4: Oceaanzeiltocht Tenerife - Portimao
4-5 t/m 11-5: Portimao - Sevilla
11-5 t/m 18-5: Sevilla - Marbella (door de Straat van Gibraltar)
18-5 t/m 25-5: Marbella - Almeria (Mogelijkheid bezoek aan Grenada/ Alhambra)
25-5 t/m 1-6: Almeria - Alicante (bezoek Cartagena en Mar Menor)
1-6 t/m 8-6: Alicante- Mallorca (nog twee hutten beschikbaar)
9-6 t/m 31-8: Zeilreizen rond de Balearen met bezoek aan o.a. Ibiza, Formentera, Menorca, Mallorca waar tevens de mogelijkheid bestaat om voor een naturisten week te boeken
1-9 t/m 8-9: Mallorca Allicante
8-9 t/m 15-9: Alicante-Almeria
15-9 t/m 22-9: Almeria - Marbella
22-9 t/m 29-9: Marbella-Sevilla
29-9 t/m 6-10: Sevilla-Portimao
13-10 t/m 27-10: Oceaanzeiltocht Portimao - Tenerife
31-10-2017 t/m 26-3-2018: Zeilreizen rond de Canarische Eilanden
schema ondervoorbehoud neem kontakt op info@serko-sailing.nl voor exacte data's

Boek direkt de vakantie van Uw leven boekingsformulier want vol is vol !!

o.a. vanuit Costa Brava, Valenzia, Alicante, Altea, Denia, Ibiza, Formentera, Lanzerote en Gran Canaria.

 


Serko Sailing
Parkhaven 100
8242 PK Lelystad
Tel. 06.13580567
KvK.39088158
email: info@serko-sailing.nl

© Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl