GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN

EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ GRIEKENLAND

De mooiste zeilvakanties in Griekenland

MEEZEILEN 2019

vanuit Preveza, Lefkas, Corfu, Kos en Athene

Meezeilen is de ideale formule om kennis te maken met het leven aan boord van een zeiljacht.Samen met anderen scheep je in op een jacht met schipper voor een tocht langs verschillende eilanden. Meehelpen aan boord mag maar hoeft niet, genieten van het zeilavontuur is het belangrijkste.

Griekenland is een perfect land om te zeilen en te genieten van de mooie eilanden en baaitjes en niet te vergeten de gastvrijheid en het heerlijke eten!

Mede door de prachtige blauwe zee en de vaak goede winden van 4 a 5 Bft en vaak meer dan 10 uur zon op een dag kun je in Griekenland een zeer geslaagde zeilvakantie hebben.

Erg populair is het meezeilen.

Meezeilen op een schitterend zeiljacht in de mooiste zeilgebieden van Griekenland boekt U bij Serko Sailing voor de vakantie van Uw leven.

Iedere morgen uitleg over de vaarroute, de weersverwachting en leuke anker baaitjes om tijdens de middagstop te lunchen en te zwemmen.

Het bijzondere aan deze meezeilvakantie is dat er naast het moederschip ook nog een aantal zeiljachten meevaren die gezamenlijk een flottielje vormen. U heeft dus naast de contacten met uw eigen bemanning ook de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met de andere gasten uit de flottielje.

In de namiddag worden iedere dag andere leuke vissershaventjes aangedaan en s'avonds in de regel gezamelijk in uitstekende taverna's gegeten.

Zeilervaring is absoluut niet nodig maar als U wilt kunnen wij U de fijne kneepjes van het zeilen leren en als U aktief wilt meezeilen of echt zeil-en navigatie onder de knie wilt krijgen prima maar U kunt natuurlijk ook alleen zonnen en genieten van de rust op het water.

Het Corfu- en Lefkasgebied met zijn bekende eilanden Corfu, Paxos, Anti-Paxos, Lefkas, Skorpio, Kastos, Kalamos, Meganisie, Ithaka, Kafalonie en Zakinthos is het zeilersparadijs van griekenland en voor ieder wat wils, ook voor gezinnen met kinderen.

Zie voor meer informatie over de te varen routes zie Corfu routes

of lefkas routes.

Verder is ook de gebieden rond Athene t.w. de argolische en saronische golf erg populair met de eilanden Aegina, Angistri, Vathi, Poros, Hydra, Dhokos en Spetses

Ook de Dokanesos is erg populair hier vind U o.a. Kos, Kalimnos, Leros, Patmos, Arki, Lipso, Nisiros, Tilos, Simi en Rhodos dit gebied is voor de echte zeil liefhebbers omdat hier in de regel in juli en augustus de meltemi wind vaak tussen de 5 a 7 bft. waaid

Zie voor overzicht en

Wij varen met Nederlandse schippers op nieuwe zeer moderne en goed onderhouden schepen zoals Bavaria 42, Bavaria 44, Bavaria 46, Jeanneau 47, Bavaria 49 en Jeannaeu 54.

U zeilt al mee vanaf 550 euro p.p. p.w. voor verblijf aan boord plus een bijdrage voor boordkas van 75 euro voor eindschoonmaak,diesel en havengeld plus ca.75 euro voor ontbijt,lunch,hapjes en drankjes aan boord exkl. vliegticket.

Avondeten en drinken in restaurants (ter indicatie) ca. 125 euro p.p. per week.

Meer info op contactpagina

en voor onze tarieven zie tarieven

of boek direkt via ons boekingsformulier

Zeilvakanties om nooit te vergeten !!

Boek nu en vaar mee voor een (zeil)vakantie om nooit te vergeten.

Zeilen of Meezeilen, een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren! Nieuw, nu ook zeilen voor 50+, met of zonder zeilervaring!

Zeilen in Griekenland met

voor zeilvakanties om nooit te vergeten!!

Zeilvakanties, Jachtverhuur, Bootverhuur, Meezeilen, Meezeilvakanties,
Flottielje zeilen, Zeilinstructie Jachtverhuur met schipper/bemanning, transfers,
hotels en appartementen

 © Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl