Warning: include_once(../analyticstracking.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wwwserko/public_html/route fethiye.php on line 56

Warning: include_once(): Failed opening '../analyticstracking.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear') in /home/wwwserko/public_html/route fethiye.php on line 56

   GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ TURKIJE

TURKIJE, ROUTE FETHIYE FLOTTIELJEZEILEN

Het gebied van Fethiye is onbedorven en biedt fantastische zeilmogelijkheden. De baai is goed beschermd en zelfs wanneer de Meltemi aantrekt blijft de zee nog relatief rustig.
Er zijn ontelbaar idyllische en beschermde ankerplaatsen, meer baaien dan u in een week vakantie kunt bezoeken met fantastische restaurants, kortom een ideale plek voor een vakantie.
Onze basis in Fethiye ligt geweldig beschut in een grote natuurlijke baai. De marina is 5 jaar geleden aangelegd en beschikt over alle moderne en comfortabele faciliteiten.
Het Ece Saray resort wat gelegen is in de marina biedt alle mogelijkheden voor ontspanning zoals een Turkse Hama, sauna, massage, fitness en zwembad.
De gasten van de marina mogen gebruik maken van deze faciliteiten.
Het is onze verantwoording dat de Nederlandse flottielje begeleiding U een veilige en onvergetelijke vakantie bezorgd.
Zij gaan indien gewenst met U mee voor een wandeling door de bergen naar bijvoorbeeld een mooie waterval of een verlaten Grieks dorp. Wij vinden deze flottielje bestemming een topper!
Fethiye is eenvoudig te bereiken via de luchthaven van Dalaman. Het is er minder toeristisch dan in Bodrum en Marmaris en Fethiye ademt de sfeer uit van een Turkse stad. Er is een groot aanbod van goede restaurants en levendige bars en biedt de combinatie om ook een bezoek af te leggen aan de Lycische graftomben en het goed geconserveerde Grieks amfitheater. De verlaten Griekse stad Kaya ligt vlakbij en is eenvoudig te bereiken via Fethiye of Cold water baai, vlakbij Gemiler eiland, wat vaak een stop is in het flottielje programma. We bieden flottieljes naar het Oosten en het Westen aan zodat het een uitstekende bestemming is als u twee weken wilt genieten.
Als u een liefhebber van wandelen bent, neem dan goede schoenen mee. We organiseren geregeld een mooie wandeling in de bergen.
Onze vloot in Fethiye: o.a. Hanse 342, Sun Dance 36, Bavaria 36, Bavaria 38 en Athena 38
© Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl