GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN

   EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ GRIEKENLAND.


THEMA WEKEN VANUIT CORFU,PREVEZA EN LEFKAS

GEZINS/KINDER VAKANTIEWEKEN
UITSLUITEND IN FLOTTIELJE EN OP ONZE BAVARIA 46 CRUISER

* Zaterdag 21 april- Zaterdag 5 mei ( meivakantie)

* Zaterdag 23 juni- Zaterdag 21 juli (zomervakantieperiode)

In deze periodes varen wij voornamelijk met gezinnen met kinderen

en geven wij 5% kinderkorting.

................................

50+ WEKEN

UITSLUITEND IN FLOTTIELJE EN/OF OP ONZE BAVARIA 46 CRUISER

* Zaterdag 5 Mei - Zaterdag- Zaterdag 19 Mei en van 22 September- 13 Oktober

IN DEZE WEKEN VAREN WIJ UITSLUITEND MET GASTEN OUDER DAN 50 JAAR

De IONISCHE ZEE en de AEGEÏSCHE ZEE zijn verreweg het mooiste zeilgebieden van de hele Middellandse zee.Door de vele mooie(en enkele nog onbewoonde) eilanden is dit een schitterend gebied waar je heerlijk kunt (mee)zeilen.

Mede door deze vele eilandjes is het relatief beschut vaarwater,waardoor je ondanks dat je op zee vaart het idee krijgt op het IJsselmeer te zeilen (alleen dan veel mooier met helder water,blauwe lucht en stralende zon.

De eilandjes liggen in de regel zodanig uit elkaar,dat je van de ene naar de andere haven in 2 uren kunt varen en op deze eilandjes vind je de mooiste plaatsjes en baaitjes.

Er is dus tijd genoeg om even het anker te laten vallen in een mooie baai om te lunchen,zwemmen,snorkelen of lekker te zonnen aan dek.

In de regel staat er in de ochtend weinig wind die in de loop van de middag kan oplopen tot 4 a 5 Bft. vanuit het NW en tegen de avond neemt de wind weer af.

Kortom een ideaal zeilers paradijs

Een dag ziet er als volgt uit: Na het ontbijt worden er boodschappen gedaan en daarna word er uit de haven vertrokken opweg naar een leuke ankerplaats om te zwemmen en te lunchen.

In de middag kan er meestal heerlijk worden gezeild en aan het eind van de middag word er afgemeerd in de volgende haven waar je in de avond heerlijk kunt dineren in een plaatselijke taverna. Als er speciale wensen zijn kun je altijd in overleg met de schipper.

Zeilen in Griekenland met SERKO SAILING ZEILVAKANTIES voor fantastische zeilvakanties om nooit te vergeten!!

Rondje Peloponnesos,Jachtverhuur,Bootverhuur,Meezeilen,Meezeilvakanties,Flottielje zeilen,Zeilinstructie, Jachtverhuur met schipper/bemanning

Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl