GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN

                       EEN STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ GRIEKENLAND.


ZEILJACHTEN MET BEMANNING OF SCHIPPER IN GRIEKENLAND 2019

vanuit Preveza, Lefkas, Corfu, Kos en Athene

Griekenland is een perfect land om te zeilen en te genieten van de mooie eilanden en baaitjes en niet te vergeten de gastvrijheid en het heerlijke eten!

Mede door de prachtige blauwe zee en de vaak goede winden van 4 a 5 Bft en meestal meer dan 10 uur zon op een dag kun je in Griekenland een zeer geslaagde zeilvakantie hebben.

Dus huur een "eigen jacht" met familie of vrienden en neem een ervaren schipper mee.
Onze schippers zijn speciaal uitgekozen voor hun kennis van het vaargebied en kunnen U, naast hun zeilervaring ook goede tips geven over mooie plekjes.

Meezeilen op een schitterend zeiljacht in de mooiste zeilgebieden van Griekenland boekt U bij Serko sailing voor de vakantie van Uw leven.

Iedere morgen uitleg over de vaarroute, de weersverwachting en leuke anker baaitjes om tijdens de middagstop te lunchen en te zwemmen.

In de namiddag worden iedere dag andere leuke vissershaventjes aangedaan en s'avonds in de regel gezamelijk in uitstekende restaurantjes gegeten.

Zeilervaring is absoluut niet nodig maar als U wilt kunnen wij U de fijne kneepjes van het zeilen leren en als U aktief wilt meezeilen of echt zeil-en navigatieinstructie onder de knie wilt krijgen prima,maar U kunt natuurlijk ook alleen zonnen en genieten van de rust op het water.

Het Lefkasgebied met zijn bekende eilanden Corfu, Paxos, Anti-Paxos, Lefkas, Skorpio, Kastos, Kalamos, Meganisie, Ithaka, Kafalonie en Zakinthos is het zeilersparadijs van griekenland en voor ieder wat wils, ook voor gezinnen met kinderen.

Verder is ook de gebieden rond Athene t.w. de argolische en saronische golf erg populair met de eilanden Aegina, Angistri, Vathi, Poros, Hydra, Dhokos en Spetses

Ook de Dokanesos is erg populair hier vind U o.a. Kos, Kalimnos, Leros, Patmos, Arki, Lipso, Nisiros, Tilos, Simi en Rhodos dit gebied is voor de meer ervaren zeilers omdat hier in de regel in juli en augustus de meltemi wind vaak tussen de 5 a 7 bft. waaid.

Hier enige voorbeelden:
 

"INDIGO"

18 METER LUXE JACHT TYPE FARR 58

PRIJS 24500 euro PER WEEK

ACCOMMODATIE: 4 PERSONEN/2 HUTTEN

 

"SERKO"

14.5 METER LUXE JACHT TYPE BAVARIA 46

PRIJS 4875 euro PER WEEK

ACCOMMODATIE: 6 PERSONEN/3 HUTTEN

 

 

"ANASSA"

19 METER LUXE JACHT TYPE CATAMARAN SUNREEF

PRIJS 22000 euro PER WEEK

ACCOMODATION: 10 PERSONEN/5 HUTTEN

 

"MARINA 2"

20 METER LUXE JACHT TYPE BRUCE FARR 67

PRIJS 15400 euro PER WEEK

ACCOMODATIE: 8 PERSONEN/4 HUTTEN

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden mocht Uw keus hier niet bij zijn kijk dan eens bij JACHTVERHUUR plus de prijs van een schipper.

Boek Uw zeiljacht met bemanning bij voor een zeilvakantie om nooit te vergeten !!

Is het zeiljacht van U keuze er niet bij mail ons dan Uw wensen op info@serko-sailing.nl en wij zoeken binnen 24 uur het door U gewenste jacht en doen U vrijblijvend een offerte!


 © Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl